RING OSS - 08-124 202 50

Stenanläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 50

Natursten

Här är en trappa i natursten, ett exempel på arbeten som vi utför inom stenanläggning i Stockholm.

Vi är specialiserade på allt inom sten, med betoning på natursten och utför all typ av stenarbete och stenanläggning i Stockholm! Vad kan vi göra för just dig? Kontakta oss – vi hjälper dig med stenanläggning i Stockholm!

Stenanläggning i Stockholm – med natursten

Vanligen när vi har sten i åtanke är det just natursten vi tänker på! Natursten är föga förvånande precis vad det låter som: sten som kommer från naturen. Till skillnad från exempelvis klinkers eller betongsten, vilka ju tillverkas i fabrik. Behöver du hjälp med stenarbeten och stenanläggning i Stockholm? Kontakta oss idag!  

Som komplett naturstensleverantör kan vi hjälpa dig med allt inom natursten och stenanläggning i Stockholm. Tack vare vårt breda sortiment – från golv till tak, från trappor och murar till fasader – kan vi erbjuda dig den perfekta naturstenen till just ditt bygge! Självfallet till konkurrenskraftiga priser. 

Vi utför alla tänkbara sorters stenarbeten inom natursten och har på så sätt möjlighet att bistå vid all typ av stenanläggning i Stockholm.

Ett brett stensortiment med naturstenar

Hos oss finner du ett otroligt sortiment med flera olika sorters sten, såsom natursten i alla dess former. Varje stensort har därtill sina egna, unika egenskaper vilka styr dess kornstorlek och hårdhet, samt hur den låter sig delas. På så sätt lämpar sig olika stenarter för olika ändamål! 

6 stenarter vi tillhandahåller är:

1. Granit

2. Sandsten

3. Marmor

4. Kalksten

5. Skiffer 

6. Sjösten

Vi hjälper dig med allt inom sten och stenanläggning i Stockholm. Vad kan vi göra för just dig? Vi bistår självklart både privat som offentlig miljö. Välkommen! 

Vi kapar, formar och anpassar oss efter dina behov

Självfallet anpassar vi naturstenen helt i enlighet med dina behov och önskemål! Vare sig det gäller att kapa, forma, slipa eller måtta såväl som att leverera från vårt lager och dess standardsortiment. Vi kan dessutom ta fram alla typer av ytor som golv, väggar, fönsterbänkar och bänkskivor – både grova som polerade.

Med andra ord tillhandahåller vi både specialmåttad sten och lagerhållen sten, vare sig du önskar dig en fönsterbänk från lagret eller en bänkskiva i specialmått från verkstaden! Kontakta oss för stenanläggning i Stockholm.

Behöver du hjälp med vilken sorts natursten som lämpar sig bäst för just ditt bygge? Kontakta oss idag.