RING OSS - 08-124 202 50

Stenanläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 50

Om oss

Vårt företag utför hela processen av stenanläggning i Stockholm och utför arbete, som här vid stenläggning i centrala Stockholm.

Vårt företag, Valter Eklund Stenentreprenader AB, grundades i Vällingby av ingen mindre än Valter Eklund, så tidigt som 1938. Den lilla stenfirman som på den tiden arbetade främst med sten blev således byggstenarna, vilka senare kom att utgöra grunden för inte bara vårt bolag, utan hela vår koncern. Något som oundvikligen talar för vår mångåriga erfarenhet! 

Välkommen att kontakta oss– vi har stenkoll på stenanläggning i Stockholm!

Vår verksamhet – ett anrikt familjeföretag

Genom väl utförda stenarbeten under resans gång har vi kunnat utveckla vår verksamhet med åren, däribland inom stenanläggning i Stockholm. Något som vår expandering också talar för! Idag, en bra många år senare, drivs familjeföretaget nämligen av tredje generationen Eklund – vilket innebär att vi har hela tre generationers kunskap och kompetens i bagaget. Därför kan du känna dig trygg med att anlita oss! Vi hjälper dig med allt inom sten och stenanläggning i Stockholm.

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss! Allt för att kunna garantera dig som kund bästa tänkbara finish. Vi sätter nämligen pris på kvalitet, effektivitet och noggrannhet. Något som förstås genomsyrar hela vår verksamhet. På så sätt handlar det inte bara om vad vi kan erbjuda, utan vad vi kan göra för just dig!

Mer än bara stenanläggning i Stockholm

Ända sedan begynnelsen har vi sysslat med allt man kan tänka sig inom sten – vilket vi förstås fortfarande gör – men inte enbart! Som komplett stenfirma och naturstensleverantör inkluderar vår verksamhet både verkstad, tillverkning och lager som försäljning och import.

Det i sin tur betyder att vi kan hjälpa dig med allt ifrån hel- och delentreprenader till verandor och garageuppfarter. Därtill åtar vi oss samtliga projekt och kan bistå med vår expertis vid alla typer av anläggningsuppdrag, såsom stenanläggning i Stockholm. Med andra ord arbetar vi för att erbjuda dig det bästa av världar och förverkliga just dina naturstensdrömmar – oavsett vilka de är!

Certifikat och medlemskap inom sten

Utöver vår långa och gedigna erfarenhet, innehar vi även medlemskap och certifikat som talar för vår expertis.

Vi är bl.a. medlemmar i föreningar och förbund som:

  • Svenska Stenindustriförbundet
  • Sveriges Byggindustrier
  • Stockholms Byggmästareförening
  • PER, Plattsättning Entreprenörernas Riksförening
  • BKR, Byggkeramikrådet

Vi har dessutom tilldelats behörighet enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler, för utförande av våtrumsarbeten: Våtrumsbehöriga (BKR/BBV), ID06 samt ID06 Kompetensdatabas.

Hur kan vi hjälpa just dig? Kontakta oss idag! Vi finns alltid till er tjänst, oavsett om det handlar om stenarbeten, steninredning eller stenanläggning i Stockholm. Välkommen!